Kijk op je Loopbaan

De Kijkopjeloopbaandag is een dag met een uitnodigend programma over alles wat met loopbaanontwikkeling heeft te maken. Kern van de dag is dat deelnemers een dag bezig kunnen zijn met hun loopbaan.

De ervaring leert dat deelnemers na de dag actief worden om iets te gaan doen met hun loopbaan. Dat zijn kleine en grote stappen. In ieder geval leidt deelname aan de Kijkopjeloopbaandag ertoe dat mensen nadenken over hun loopbaan.

Onderdelen van een Kijkopjeloopbaandag:

  • Een informatief verhaal over de maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor je eigen loopbaanontwikkeling
  • inhoudelijke loopbaanworkshops met een grote diversiteit
  • regelen van een meeloopdag bij een organisatie van jouw keuze
  • vragen stellen aan deskundige loopbaanadviseurs
  • netwerken met mensen van andere organisaties.

New Ink en de ontwerpers van In Ontwerp dachten het communicatieconcept verder uit en ontwikkelden alle ingezette middelen rondom de dag. Persoonlijke aandacht, inspiratie, kennis en kwaliteit zijn hierin de keywords.

Centraal staat de website kijkopjeloopbaan.nl met daarop nieuws en informatie over alles wat te maken heeft met loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Sinds 2014 verschijnt met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief voor deelnemers, verzorgd door New Ink. Ook verzorgen we het onderhoud van de content, waaronder het schrijven van actuele nieuwsberichten over loopbaan en arbeidsmarkt.

Andere middelen zijn een informatieboekje, posters, programma, banieren en diverse gadgets.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief