Brooklyn Toekomstbedrijf

Werkkansen creƫren doe je samen

In het Brooklyn Toekomstbedrijf presenteren medewerkers zichzelf trots en zelfbewust naar de buitenwereld. Werken in het Toekomstbedrijf betekent dat je je netwerk, je kennis en je ervaring met elkaar deelt en actief bezig bent met het zoeken naar en uitvoeren van stages, proefplaatsingen of detacheringsopdrachten. Zo houd je werkritme en blijf je scherp, actief en verbonden.

Het toekomstbedrijf kent alleen werkzaamheden, geen vaste banen. Iedereen wordt op basis van talenten, skills, competenties of ambitie uitgenodigd en uitgedaagd om bij te dragen aan de werkzaamheden.

Co-creatie

De medewerkers van het Toekomstbedrijf helpen elkaar, stimuleren elkaar en nemen samen nieuwe initiatieven, onder deskundige begeleiding van coaches en adviseurs. Teamwork dus, co-creatie, zodat je er niet alleen voorstaat!

Webplatform

Je deelt je activiteiten op het webplatform Toekomstbedrijf.brooklyngroep.nl zodat iedereen, ook potentiƫle werkgevers, weet wat je te bieden hebt. Het onderhouden van het internetplatform doen de medewerkers zelf.
Alles is erop gericht je werkfit te houden, want er is na jouw nieuwe baan nu, altijd weer een volgende baan. Door jezelf te manifesteren in het Toekomstbedrijf vind je die nieuwe werkomgeving waar jij optimaal tot je recht komt, sneller en effectiever. Ieder heeft zijn eigen persoonlijke pagina en profiel. Hier presenteer je jezelf en bericht je over al je lopende activteiten. Iedere activiteit kent een eigen categorie en icoontje, zodat je het snel kunt labelen en een duidelijk overzicht krijgt van alle lopende activiteiten.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief