In Planning

Innovatief

In Planning, platform voor planologiepublicaties is een initiatief van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen, faculteit Planologie van de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met de Association of European Schools of Planning (Aesop) en New Ink. Doel is het opzetten en uitgeven van digitale studieboeken op de meest innovatieve wijze en het creƫren van een eigen digitale leeromgeving.

App en e-Reader

De e-boeken zijn aantrekkelijk vormgegeven, multimediaal verrijkt en kunnen door studenten en andere geinteresseerden voordelig online worden gekocht via de in Planning webshop of de In Planning-app op de tablet, beschikbaar in een iOS – (Apple) en een Android-versie (Google). De app is tevens een e-reader om de publicaties te lezen op de tablet. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om aantekeningen te maken en met anderen te delen via mail of social media. Studenten krijgen daarnaast automatisch updates van het aangeschafte e-boek.

Redactieraad

De academische kwaliteit wordt bewaakt door een Redactieraad die ook zorgdraagt voor de peer review. Het gaat om studieboeken, maar ook om vaktijdschriften als Rooilijn en andere (internationale) publicaties van ondermeer Aesop.

In Planning voor studenten

Alle universiteiten en hogescholen met een planologieopleiding krijgen een eigen portal met actuele informatie over hun opleidingsprogramma’s. Zo kun je eenvoudig vinden welke literatuur je nodig hebt voor de verschillende vakken en welke boeken direct beschikbaar zijn via In Planning.

Studeren met de In Planning app op je iPad of Android tablet biedt veel voordelen:
In de app kun je aantekeningen maken, bewerken en delen met je studiegenoten. Ook kun je eenvoudig zoeken in je aantekeningen.

Er is extra digitale content beschikbaar in de vorm van filmpjes, presentaties en animaties. De digitale content maakt ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk en biedt daarnaast verdieping.

Studieboeken die je koopt via In Planning zijn goedkoper dan je gewend bent. Er zijn geen drukkosten en de publicaties worden rechtstreeks aangeboden door auteurs.

Met In Planning op je iPad of Android tablet heb je altijd je studieboeken bij de hand. Vanuit de app lees je automatisch verder waar je gebleven was.

Belangrijke of interessante passages in studieboeken kun je markeren in de app. Bij de voorbereiding van tentamens vind je zo snel je tentamenstof terug. Tijdens colleges kun je gericht vragen stellen over delen die je minder goed begrijpt.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief