Mijn Buurt Assen van start

Dinsdag 25 september is het project Mijn Buurt Assen van start gegaan. Dit gebeurde met een openingsmanifestatie in De Nieuwe Kolk.

kolk_mba.jpg

‘Mijn Buurt Assen’ is de nieuwe naam voor een wijkgerichte samenwerking tussen bewoners, gemeente, woningcorporaties en andere professionals voor leefbare, veilige, sterke en mooie buurten in Assen. Het is ook de naam van deze website waar je meer informatie vindt over de samenwerking en waar bewoners initiatieven kunnen indienen om de eigen buurt te verbeteren.

Tijdens de openingsmanifestatie namen Jos van der Lans en Hettie Politiek het publiek mee in de thema’s wijkgericht werken en burgerbetrokkenheid. Vervolgens werd de nieuwe website mijnbuurtassen.nl. onthuld. Een aantal bewonersgroepen uit verschillende wijken van Assen lieten zien hoe zij samen aan de verbetering van hun buurt werken.

Concept

New Ink bedacht het communicatieconcept en de huisstijl en ontwikkelde alle communicatiemiddelen, waaronder dus een portal website, posters, folders, flyers en gadgets als een boodschappentas en een winkelwagentje-munt.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief