Nieuw boek: Talent in kaart

Wat zijn jouw talenten? Hoe zet je ze in in je werk en leven? Het creatieve zelfwerkboek Talent in Kaart helpt je op weg! Talent in Kaart is de nieuwe uitgave van &Talent, de makers van het Grote Inspiratiedoeboek. Een inspirerend werkboek, bedoeld voor iedereen die z’n talenten op een methodische, maar ook creatieve manier op een rijtje wil zetten. Je kunt het als zelfstandig werkboek gebruiken, maar ook als vervolg op en ter verdieping van het Grote Inspiratiedoeboek. Ook zeer geschikt voor toepassing in advies- of (loopbaan)coachingstrajecten.

Inhoud
Het boek, vormgegeven door Elzo Hofmann van New Ink, bevat verrassend veel verschillende opdrachten, kaarten en spellen:
-    3 uitneembare kaartsorteer-sets
-    verdiepingsopdrachten
-    uitklapposter voor jouw kaartselectie en top 5’s
-    3 spellen en 3 gekke opdrachten
-    persoonlijke notitiepagina’s
-    en nog veel meer om jouw talenten in kaart te brengen!
en extra:
-   3 bouwplaten voor handige kaart-bewaardoosjes

Sorteer de kaarten
In Talent in Kaart vind je drie kaartensets. Eentje over loopbaanwaarden, eentje over talenten en een over de belangrijkste voorwaarden om gemotiveerd te blijven in je werk. Sorteer de kaarten, leg ze op het uitklapbare speelveld en doe de oefeningen. Noteer vervolgens je persoonlijke top-5’s op de poster. Eerst ga je ontdekken, dan mag je dromen en dan is het tijd om te doen! Breng zo op een methodische en speelse manier je talenten ‘in kaart’ en laat je inspireren door de creatieve, boeiende en soms gekke opdrachten. Eerst ga je ontdekken, dan mag je dromen en dan is het tijd om te doen!

Bestellen
Je kunt het boek bestellen in de webshop van &Talent. Hier vind je ook andere publicaties die door New Ink zijn vormgegeven en geredigeerd.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief