Brooklyn bruggenbouwers in loopbanen

logo Brooklyn

Oog voor talent
Brooklyn begeleidt mensen naar nieuw werk. Effectief, doelmatig en met oog voor talent. Werknemers die boventallig zijn verklaard, professionals die niet verder kunnen groeien in de eigen organisatie of toetreders op de arbeidsmarkt: Brooklyn biedt hen een uitdagende nieuwe werkomgeving.

Kern van het nieuwe concept is dat mensen bij Brooklyn in dienst komen en van daaruit aan de slag gaan. Brooklyn biedt het dienstverband tijdelijk over en biedt een bedrijfsmatig georganiseerde en tegelijkertijd gezekerde werkomgeving. Via een perfect afgestemd programma en de inzet van een grote diversiteit aan instrumenten, bouwen mensen vervolgens zelf de brug naar nieuw werk.

homepage Brooklyn

Communicatiemiddelen
Nieuw Ink bedacht de naam en de pay-off van de nieuwe organisatie en verzorgde niet alleen de huisstijl maar ook alle communicatiemiddelen, zoals:

  • correspondentiemateriaal
  • brochure
  • website
  • powerpoint presentatie
  • banners


Responsive website

Vernieuwend aan de website is dat deze responsive is gebouwd. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het gebruikte beeldscherm/apparaat. Je kunt dezelfde site dus bekijken via PC, laptop, tablet of smartphone waarbij steeds een aangepaste vormgeving en indeling wordt gepresenteerd. Zo ontstaat in alle omstandigheden een overzichtelijke en functionele gebruikerservaring. Voordeel is dat er geen aparte mobiele website hoeft te worden gebouwd: Qua kosten wel zo voordelig!

Om deze techniek optimaal in te zetten moeten vormgeving, structuur en inhoud vanaf het eerste moment perfect op elkaar afgestemd zijn. Vandaar dat op de homepage bijvoorbeeld gebruik is gemaakt van widgets/vensters die naast of onder elkaar kunnen worden geplaatst afhankelijk van het beeldformaat.

Brochure in Tabloid formaat
Voor de in te zetten brochure bedachten we een afwijkend formaat: Tabloid. Dit compacte krantformaat geeft de brochure direct de benodigde presence en biedt het beeld volop de ruimte.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief