Gemeente Assen / FlorijnAs

De FlorijnAs is een project waarmee de gemeente Assen, de stad Assen verder wil ontwikkelen. Bereikbaarheid en ontwikkeling van woon-, werk- en recreatiegebieden zijn hierin belangrijke thema’s. New Ink krijgt de opdracht een huisstijl en een aantal communicatiemiddelen te ontwikkelen voor de FlorijnAs en de 6 deelprojecten.

Waar je graag bent
Heel inspirerend aan de ze opdracht is dat we actief mee kunnen denken en adviseren over de gewenste aanpak van de communicatie. Uitgangspunt is de gedachte dat Assen een stad is waar je graag bent. “Daar kom ik graag”, dat moet het gevoel worden bij Assen!

Website
Spil in de communicatie is een website die op interactieve wijze wil communiceren over alle ins en outs van het project. Het actief betrekken van bewoners, bedrijven en organisaties is een belangrijke functie. Inzet van social media vormt daarom een belangrijk ingrediënt van de nieuwe website. Gestart wordt met een goed gevulde basis site die in de loop van het project verder kan worden uitgebreid.

Print
Ook start New Ink met de ontwikkeling van een aantal printmiddelen die als basismateriaal ingezet kunnen worden. Kenmerken zijn een herkenbare en toegankelijke eigen stijl, ingebed in de huisstijl van de gemeente Assen.

logo new ink

portfolio
over new ink
contact
voorwaarden

volg ons
niuewsbrief